Ha szeretnéd hogy a munkád és a családod jóbarátok legyenek, akkor mutatok neked egy megtanulható otthoni munkát. Csak hogy később ne csalódj, már most elárulom: itt dolgozni kell.


Interneten dolgozhatsz, otthonról, kényelmesen.
Saját termék vagy saját szolgáltatás interneten való értékesítésével kereshetsz pénzt.


A 10 részből álló 82 perces ingyenes videósorozatban megmutatom hogyan juthatsz el a termékötleted kitalálásától egészen addig, míg pénzt keresel a saját termékeddel.

2011. jún. 28.

A sikeres nő: Rubint Réka

Megy, intézkedik, állandóan mozgásban van. Gyönyörű családja van, gyerekei: Lara, Norbi, Zalán.
Hol itt bukkan, fel hol ott. Sok helyen jelen van, de hát ő ebből él hogy híres.
Nemrégiben vettem észre milyen sokat facebook-ol. Mindennap ír valamit, tornára invitál, és edzésterveket rak fel, fotóalbumokat tölt fel képekkel például az általa tartott tornaórákról, a hétvégi kikapcsolódásokról, vagy ha valamit ünnepelnek. Éppen ma ünnepli 33. születésnapját. te jó ég de fiatal!!!! És már három gyerek!!! És most is csinos!!!
Tovább olvasom

2011. jún. 21.

Szeretném az időm magam beosztani


Hogy is van jelenleg?
Reggel elindulsz a munkába úgy 6-7 óra körül. Este hatig dolgozol. Utána elmész bevásárolni, máris 7 óra mire hazaérsz. Gyerek van? Akkor vele is kell foglalkoznod, házi feladat, tanulás, beszélgetés… Közben vacsorát is kell készítened, mosogatnod, mosnod. Vacsora, fürdés, ágyikó…
Ezt csinálod mindennap, amikor dolgozol.
Tovább olvasom

Nem látom a mostani helyzetem végét

mókuskerék
Az örökös körforgásban élsz. Tegyük fel, hétfőn kezdődik a munka, egész nap ott vagy a munkahelyen, hazamész. Otthon épphogy csak arra van időd, hogy vacsorát készíts, ha gyereked is van talán pár percet neki tudsz szentelni, de lehet még ennyit sem, megvacsoráztok a családdal, lefürödtök és nyomás az ágyba mert hulla vagy.

Ha szerencséd van a fáradtságtól jót alszol, ha nincs akkor csak forgolódsz a munkahelyi stressz hatása miatt és 1-2 órát sikerül aludnod.
Tovább olvasom

Reggel gyomorideggel mégy dolgozni?


Minden reggel mikor felébredsz, összeszűkül a gyomrod, talán még reggelizni sem bírsz? Már előre aggódsz az aznapi munka miatt. A munkahely miatt, a munkatársak miatt és azért mert az egész napod ott fogod bent tölteni. Gyomorideggel kelsz és fekszel….
Egyre több kávét iszol, egyre több cigit szívsz, mert ezzel próbálod egyensúlyba hozni a negatív érzelmeidet. A kávé és cigi kicsit doppingolnak, Te jobban érzed magad tőlük, de lehet hogy a szervezetedben pont az ellenkezőjét váltod ki ezzel, annak csak ártasz.
Tovább olvasom

Munkahelyi légkört nem bírom


Sok munkahelyen alakul ki rossz légkör, amikor mindenki ideges, mindenki a másikat piszkálja. A sok munka, a gyors munkatempó és a hosszú munkaidő, a munkatársak  kimerültsége mind a rossz légkör teremtői. Jó lenne kicsit ebből kiszakadni? De mivel mindennap egyforma szinte esélyét sem látod, annak hogy ez megváltozna.
Tovább olvasom

Utálom a főnököm


Sokan így gondolják, de ezt azért nem kell szó szerint venni, sokszor csak arról van szó, hogy nem szeretik ha valaki megmondja nekik mit csináljak és pláne hogyan. Szóval arra megy ki a játék, hogy Te magadnak szeretnéd egyengetni az utadat és nem kérsz senki beleszólásából. Ilyenkor mindig jönnek az ütközők, hogy oké leszek a magam ura, de mikor lesz annyi bevételem hogy abból meg is tudjak élni. 
Tovább olvasom

2011. jún. 17.

Célokat kell kitűznöd a jövődre nézve

jövőÚgy nem megy a változás ha nem változtatsz. Egyhelyben toporogni is lehet, és körbe-körbe forogni, de attól nem változik semmi. Mindig csak ugyanazt fogod látni az életeddel kapcsolatban. Mindig ugyanaz a periférikus kép fog megjelenni.

Ha viszont rászánod magad, és kitűzöl célokat magad elé plusz még lépsz is ezek elérése érdekében, adsz egy lehetőséget magadnak, hogy igenis elérd azt amit szeretnél.

Tovább olvasom

Most hagyjam ott a munkahelyem?

bátorságDehogyis, semmi ilyesmiről szó nincs. Ezt a munkát elkezdheted a mostani munkád mellett, szabadidődben hétköznap és hétvégén. Az jó lenne, ha mindennap tudnál vele foglalkozni egy kicsit, legalább félórát. Amíg nincs bevételed addig nem kell bejelentened sehova. Ha már elkezded az elkészített termékedet, szolgáltatásodat árulni, akkor válthatsz ki vállalkozóit másodállásban is.

Tovább olvasom

2011. jún. 16.

Nem tudok weboldalt csinálni

weboldalEbben az esetben, ez nem nagy probléma. Főleg hogy itt az elején elég ha egy ingyenes bloggal kezdesz.

Indítasz egy blogot a http://blog.hu/-n, vagy a http://www.blogger.com oldalon.

Nagyon egyszerű blogot indítani, nagyon gyors regisztrálás után már el is kezdheted írni. Választasz egy sablont, ami megadja az arculatod. Ezen viszont bármikor változtathatsz ha nem vagy vele megelégedve. Állíthatsz háttérszínt, fejlécet, betűtípust, betűszínt, linkek színét, fejléc kinézetét, az oldalsáv elemeit folyamatosan változtathatod. Ezek nagyon egyszerű egy kattintásnyi műveletek.

Tovább olvasom

2011. jún. 15.

Működő üzletek saját termékkel

üzletMost szeretnék bemutatni olyan weboldalakat, ahol saját termékkel illetve szolgáltatással sikerült egy önálló vállalkozást létrehozni.

Az oldalak létrehozói mind nők, és saját termékkel, szolgáltatással keresnek pénzt weboldaluk és az internet segítségével.

Tovább olvasom

Ötletek saját termékre

fozo gyerekekMost mutatok pár példát milyen termékeket lehet kitalálni, attól függően persze, milyen tapasztalattal, tudással rendelkezel és mire van kereslet, amit pedig piackutatással tudsz majd megnézni. A célom, hogy megindítsam a fantáziádat, a saját termék kitalálásával kapcsolatban.  De most nézzünk pár példát:

Nem értek hozzá

tanulo noAzt gondolod magadban, hogy kezdenék egy internetes munkába mikor nem is értek hozzá. Nem értek a weboldalkészítéshez, nem értek hozzá hogyan találhatnék ki saját terméket magamnak, nem értem hogyan tudnám én ezt eladni interneten. Nekem ez úgysem menne.

Ha úgy gondolod úgysem menne, így ne is kezdje bele. Igenis akarnod kell és azt a mondatot mondogatni magadnak, azért is megcsinálom. És ezen van a hangsúly, ha mindenáron megakarod csinálni a saját üzletedet akkor már nagyon jó úton vagy.

Mi különbözteti meg a sikeres embert a többiektől

sikeres emberekSok ember csak úgy éli az életét, telnek a hétköznapok, telnek a hétvégék és állandóan csak elégedetlenkednek. Belefásulnak a munkába, az otthoni teendőkbe. Mindig ugyanaz a körforgás amin keresztül mennek. Az én környezetemben is sok ilyen ember van, akiknek eszébe sem jut hogy csak ők tehetnének valamit azért hogy kikerüljenek ebből a körforgásból és valami újba kezdjenek.
Tovább olvasom

2011. jún. 14.

Szeretnél változtatni mostani életeden?

örömA változtatáson most azt értem:

szeretnél-e több pénzt keresni vagy a munkád mellett kiegészítő keresetként vagy főállásban otthon dolgozni, vagy csak kicsit megtoldani a mostani havi bevételedet.

Mivel most itt vagy ezen az oldalon, gondolom igen a válaszod.

Tovább olvasom

Mennyibe fog ez kerülni?

ingyenesAz egészben az a jó, hogy teljesen ingyen bele tudsz kezdeni, mert mindenféle szoftverből van ingyenes, amiket egyszerűen csak le kell töltened a gépedre. Aztán majd később, mikor már nagyon belejössz, és nem győzöd kiszolgálni a látogatóidat, és lesz már bevételed is, na akkor majd ráérsz pénzt befektetni az üzletedbe, de ez majd csak később lesz.

Tovább olvasom

Mi tart vissza az otthon végezhető munkától?

Biztosan motoszkál a fejedben, hogy de jó lenne ha nem kellene munkahelyre bejárni, ha nem lenne főnököd, ha úgy oszthatnád be az idődet, ahogy Te szeretnéd. Aztán felébredsz és rájössz, lehetetlent kívánsz, úgyhogy hagyod is a fenébe az egészet. Rájössz, hogy most van munkahelyed biztos fizetéssel (remélhetőleg) bár én már több munkahelyen is dolgoztam,
ahol nem tudhattam biztosra hogy megkapom a havi fizetésem vagy csak egy részét adják oda, a cég rossz anyagi helyzete miatt.
Tovább olvasom

2011. jún. 1.

Megtudom én ezt tanulni?

Mindent meg lehet tanulni, ha akarod. Lehet, hogy kicsit túl sok információ ez neked, amit olvasol itt az oldalon, és nem is látod át egészen, hogyan is tudnál Te ebbe belefogni. Nem tudod milyen eszközöket tudnál alkalmazni például ha egy űrlapot akarsz kitölteni az olvasóiddal, vagy mi is legyen a terméked egyáltalán, vagy miről írj a weboldaladon.
Tovább olvasom

Honnan tudom, hogy jól csinálom?


Ezt úgy tudod meg, hogy állandóan figyeled hány feliratkozód van, hányan olvassák az oldalad, vannak-e hozzászólások az írásaidra, vannak-e visszajelzések.


A Google-Analytics segítségével pedig mindent nyomon tudsz követni: 

Tovább olvasom

Mi legyen az oldalsávban?

Az oldalsáv (sidebar) a weboldaladnak az a keskeny része, oszlopa, ahova egy csomó mindent kitehetsz, amik segítik az üzletedet. Lehetnek itt képek, linkek, szövegek, reklámok, videók, letölthető anyagok, az oldalad témája kategorizálva címszavakra, címkék, lehet itt is a feliratkozó űrlapod vagy akár a facebook boxod.

Hogy egy oldalnak mennyi oldalsávja van azt Te döntöd el, persze itt is vannak marketing trükkök, mikor melyik oldalon legyen az oldalsáv. Attól függ mi a célod az oldallal.
Tovább olvasom

Mi legyen az oldal címe?

Melyik az oldal címe? Most nem arról az URL címről van szó, amit a böngészőben be írsz a "http://" után, hanem ami általában az oldal tetején a fejlécben szerepel.

Az oldal címe sokat elárul az oldal tartalmáról. Esetleg arról is, hogy kiknek is szól az oldal. Az weboldal címe ne a cég neve legyen, hanem egy olyan szó vagy kifejezés amiből kiderül miről olvashat a látogató az oldalon. A google kereső is értékeli ha a cím befedi a tartalmat. Mert a google az oldal értékelése szempontjánál szerepet játszik a cím megválasztása is a sok-sok egyéb tartalmi, formai, technikai tulajdonság mellett. Márpedig a google minél többre értékeli az oldalunkat annál előrébb helyezi a találati listán, amikor valaki rákeres a kulcsszavainkra.
Tovább olvasom

Ki lesz a Te célpiacod?

Amikor már megvan nagyjából a témaköröd amiben a terméked el fogod készíteni, ki kell találnod ki lesz a Te célpiacod.
A célpiac vagy célközönség, az a csoport, akiknek szól a weboldalad, akik olvasni fogják a weboldalad, akiknek el akarod adni a terméked. Célszerű olyan piacot választanod, akiknek ismered az "életüket". Tudod hogyan élik az életüket, milyen feladatokkal kell szembenézniük a mindennapjaikban, milyen problémáik vannak, hogyan gondolkoznak. Persze ezeket utólag is meg lehet tudni róluk, ha esetleg olyan piacot választasz akiket "nem ismersz" vagyis nem ismered pl. a szokásaikat, életérzéseiket.
Tovább olvasom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...